LJ. CENTER, VALVASORJEVA ULICA

STANOVANJE

139 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 1961, adaptirano l. 2017, 2/9 nad., garaža, dvigalo, 2x balkon, daljinsko stropno ogrevanje, internet, oddamo. Cena: 2.500,00 EUR/mes

Na odlični lokaciji v Valvasorjevi ulici oddamo popolnoma prenovljeno 139m2 veliko  stanovanje. Nahaja se v stanovanjskem bloku z dvigalom in manjšo garažo pred blokom. Opremljeno je s kuhinjo z vsemi električnimi aparati, jedilnico z mizo in stoli ter vgradnimi omarami. Ima dve kopalnici. Ena(večja), ki je povezana s spalnico ima tuš,masažno kad, umivalnik ter wc. Manjša kopalnica pa ima tuš, wc in umivalnik. Tu je tudi utility in shramba, v kletnih prostorih pa velika klet. V dnevni sobi so vgradne knjižne police. Iz dnevne sobe je izhod na balkon s pogledom na ljubljanski grad, parlament in ploščad pred Maximarketom. V stanovanju, kjer je sedaj le dnevna soba, spalnica in garderobna soba, je možno narediti po željah najemnika še dodatno sobo. Stanovanje je sončno, svetlo in na odlični lokaciji v centru mesta.

Nepremičnina  je na voljo takoj in se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja.

Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV.

Tags: , , , , ,